са  дали зелена светлина за телевизионен сериал за Индиана Джоунс

...
са  дали зелена светлина за телевизионен сериал за Индиана Джоунс
Коментари Харесай

Легендарният археолог Индиана Джоунс в нов сериал по Disney+

са  дали зелена светлина за ефирен сериал за Индиана Джоунс за тяхната платформа за стрийминг Disney+, съгласно информация на. Легендарният археолог, обикалящ света, се радва на трайна известност след дебюта си в през 1981 година

и не крият проектите си за стрийминг шоу, основано на по този начин обичания персонаж на  Индиана Джоунс, настояват източници. Все още се  търси сценарист, който да поеме плана, заради което няма налични детайлности за сюжета. Като се има поради това, не е известно дали  сериалът ще служи като предистория или спиноф на филмовия франчайз, или дали ще се свърже с идния пети филм за Индиана Джоунс.
 Окончателно: 6 година затвор за кметицата на „ Младост “ 10 ноем 2022 | Окончателно и без право на подмяна Върховният касационен съд реши някогашната кметица на „ Младост “ Десислава...
 
               

Информацията за евентуално създаване на шоу, което е основано на историите за Индиана Джоунс, идва, откакто Харисън Форд съобщи, че е завършил с ролята на героя след петия филм, който чакаме да излезе през 2023 година Слуховете са, че Disney сега изследват опцията да запазят правата над франчайза. Представителите на Lucasfilm отхвърлиха коментар.

Това няма да е първи опит за поредност разказваща историята на именития археолог. „  се излъчва  в продължение на два сезона по ABC от 1992 до 1993 година, като шоуто се концентрира най-вече върху ранните години на героя.

Индиана Джоунс е един от най-емблематичните герои на съвременната  културата. Форд го е играл в четири хитови кино лентата досега – „ Похитителите на изчезналия кивот “, „ Храмът на ориста “, „ Последният кръстоносен поход “ и „ Кралството на кристалния череп “. Джордж Лукас и Филип Кауфман сътвориха героя, като Стивън Спилбърг режисира първите четири кино лентата от франчайза. Петият филм е режисиран от Джеймс Манголд.

Идеята, че Disney възнамеряват поредност, основана на Индиана Джоунс, не е изненадваща. Медийният конгломерат събира най-хубавото от своя азбучник, с цел да построи своята платформа за стрийминг от години. В допълнение към сполучливите си Marvel шоута, Disney+ сега също има голям брой екшън сериали като  „ Междузвездни войни “ и  „ Мандалорецът “ и неотдавна сниманият „ Уилоу “.

 

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР